Ξέρεις γιατί είναι καλό να χρησιμοποιείς την αυθεντική Bepanthol®;

Ξέρεις ότι…

…η αυθεντική Bepanthol® φροντίζει το δέρμα για 70 χρόνια.

H Bepanthol® δημιουργήθηκε το 1944 (τότε ως «Bepanthen»). Ήταν η πρώτη κρέμα, που είχε ως δραστικό συστατικό την προβιταμίνη Β5, της οποίας οι αναπλαστικές ιδιότητες στο μεταβολισμό των κυττάρων είχαν πρόσφατα ανακαλυφθεί. Η προβιταμίνη Β5 (γνωστή και ως δεξπανθενόλη), προέρχεται από το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) και ενώ πρωτοανακαλύφθηκε το 1931, ο σημαντικός ρόλος της στο μεταβολισμό των κυττάρων και οι ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητές της ανακαλύφθηκαν πολύ αργότερα.

…η αποτελεσματικότητα της αυθεντικής Κρέμας Bepanthol® βασίζεται στη μοναδική της σύνθεση, η οποία περιέχει 5% προβιταμίνη Β5.

H Bepanthol® κρέμα για το ξηρό και το ευαίσθητο σε ερεθισμούς δέρμα, περιέχει 5% προβιταμίνη Β5, για να προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση και υποστήριξη της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος. Αναζωογονεί και δροσίζει το δέρμα, ενώ χάρη στην ειδική της σύνθεση απορροφάται αμέσως.

…η αυθεντική Κρέμα Bepanthol® δεν περιέχει parabens, αρώματα ή χρωστικές ουσίες.

H σύνθεση της Bepanthol® κρέμας για το ξηρό και το ευαίσθητο σε ερεθισμούς δέρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη ούτως ώστε να μην περιέχει parabens, αρώματα ή χρωστικές ουσίες, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

…η αυθεντική Bepanthol® είναι η μόνη με την εγγύηση της Bayer.

Η Bayer, με εμπειρία 150 ετών, είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρίες στη βιομηχανία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ιατρικών προϊόντων και καλλυντικών. Ο σκοπός της είναι να εφευρίσκει, να αναπτύσσει, να παρασκευάζει και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα, που συμβάλλουν παγκοσμίως στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων.

Η ασφάλεια των ασθενών και καταναλωτών είναι πρώτη προτεραιότητα για τη Bayer HealthCare, η οποία δεσμεύεται να επιτυγχάνει τα υψηλότερα standards ασφάλειας στην ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων της.

Η αυθεντική Bepanthol® είναι η μόνη με την εγγύηση της Bayer.

Προσοχή στις απομιμήσεις.

Bepanthol®. Αγαπάει το δέρμα και το δείχνει.

Bayer. Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή.

L.GR.BHC.07.2014.0050

Τελευταία ανανέωση: June 20, 2018