Ξέρεις γιατί είναι καλό να χρησιμοποιείς την αυθεντική Bepanthol®;

Ξέρεις ότι…

…η αυθεντική Bepanthol® φροντίζει το δέρμα για περισσότερο από 70 χρόνια.

H Bepanthol® δημιουργήθηκε το 1944 (τότε ως «Bepanthen»). Ήταν η πρώτη κρέμα, που είχε ως δραστικό συστατικό την προβιταμίνη Β5, της οποίας οι αναπλαστικές ιδιότητες στο μεταβολισμό των κυττάρων είχαν πρόσφατα ανακαλυφθεί. Η προβιταμίνη Β5 (γνωστή και ως δεξπανθενόλη), προέρχεται από το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) και ενώ πρωτοανακαλύφθηκε το 1931, ο σημαντικός ρόλος της στο μεταβολισμό των κυττάρων και οι ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητές της ανακαλύφθηκαν πολύ αργότερα.

…η αποτελεσματικότητα της αυθεντικής Κρέμας Bepanthol® βασίζεται στη μοναδική της σύνθεση, η οποία περιέχει 5% προβιταμίνη Β5.

H Bepanthol® κρέμα για δέρμα ευαίσθητο σε ερεθισμούς, περιέχει 5% προβιταμίνη Β5, για να προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση και υποστήριξη της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος. Απορροφάται γρήγορα και δίνει αίσθηση φρεσκάδας.

…η αυθεντική Κρέμα Bepanthol® δεν περιέχει parabens, αρώματα ή χρωστικές ουσίες.

H σύνθεση της Bepanthol® κρέμας για δέρμα ευαίσθητο σε ερεθισμούς είναι ειδικά σχεδιασμένη ούτως ώστε να μην περιέχει parabens, αρώματα ή χρωστικές ουσίες, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

…η αυθεντική Bepanthol® είναι η μόνη με την εγγύηση της Bayer.

Η Bayer, με εμπειρία άνω των 150 ετών, είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρίες στη βιομηχανία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ιατρικών προϊόντων και καλλυντικών. Ο σκοπός της είναι να εφευρίσκει, να αναπτύσσει, να παρασκευάζει και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα, που συμβάλλουν παγκοσμίως στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων.

Η ασφάλεια των ασθενών και καταναλωτών είναι πρώτη προτεραιότητα για τη Bayer HealthCare, η οποία δεσμεύεται να επιτυγχάνει τα υψηλότερα standards ασφάλειας στην ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων της.

Η αυθεντική Bepanthol® είναι η μόνη με την εγγύηση της Bayer.

Προσοχή στις απομιμήσεις.

Bepanthol®. Αγαπάει το δέρμα και το δείχνει.

Bayer. Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή.

L.GR.MKT.07.2018.0873

Τελευταία ανανέωση: October 23, 2018