Γνώρισε το δέρμα σου

Γνώρισε το δέρμα σου

Το δέρμα μας

Το δέρμα μας

Δεν θα ήμασταν αυτοί που είμαστε χωρίς το δέρμα μας. Μας προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματός μας, δημιουργεί την απαραίτητη για τον οργανισμό βιταμίνη D και μας βοηθά να ερχόμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Βρεφικό δέρμα

Βρεφικό δέρμα

Στη Bepanthol® καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από τα παιδιά σας. Γι’ αυτό έχουμε αφιερώσει πάνω από 50 χρόνια στη φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού και παιδικού δέρματος.

Δέρμα και ηλιακή ακτινοβολία

Δέρμα και ηλιακή ακτινοβολία

Το φως του ήλιου έχει πλήθος ευεργετικών επιδράσεων για τον ανθρώπινο οργανισμό. Προσφέρει ευεξία, ζεστασιά και θαλπωρή, έχει μικροβιοκτόνο δράση, επιτρέπει τη λειτουργία της όρασης, συμβάλλει στη σύνθεση της βιταμίνης D.

Περιποίηση Προσώπου

Περιποίηση Προσώπου

Οι άριστες ενυδατικές και αναπλαστικές της ιδιότητες προσδίδουν στην προβιταμίνη Β5 πρωταρχικό ρόλο στο καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος.

Με περισσότερα από 70 χρόνια εξειδίκευση στη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Bepanthol® αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα brands για την περιποίηση του δέρματος. Αποστολή της Bepanthol® είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα ποιοτικά προϊόντα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα.