Γνώρισε το δέρμα σου

Το δέρμα μας

Δεν θα ήμασταν αυτοί που είμαστε χωρίς το δέρμα μας. Μας προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες, διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματός μας, δημιουργεί την απαραίτητη για τον οργανισμό βιταμίνη D και μας βοηθά να ερχόμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Πλένουμε τα χέρια μας - Φροντίζουμε το δέρμα μας Μάθετε για τα ελαφρά εγκαύματα ή εγκαύματα πρώτου βαθμού Η δομή του δέρματος σου 

Παππούς και εγγονός κρατάνε χέρια

Ξηρό ευαίσθητο δέρμα

Η Νέα σειρά Bepanthol® Derma χάρη στο ειδικό Σύμπλεγμα Επανόρθωσης Repair Complex παρέχει άμεση ανακούφιση στο ξηρό δέρμα, ενώ ταυτόχρονα ενεργεί στην υποκείμενη αιτία της ξηρότητας και προσφέρει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία.

Γυναίκα που αγγίζει το πρόσωπο της

Βρεφικό δέρμα

Στη Bepanthol® καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από τα παιδιά σας. Γι’ αυτό έχουμε αφιερώσει πάνω από 50 χρόνια στη φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού και παιδικού δέρματος.

Ατοπική Δερματίτιδα/έκζεμα σε βρέφη και νήπια Μάθετε για τα συγκάματα στα μωρά Συγκάματα στα μωρά

Μωρό ξαπλωμένο στο κρεβάτ

Έκζεμα και Ατοπική Δερματίτιδα

Στη Bepanthol® έχουμε αφιερώσει περισσότερα από 70 χρόνια στη δημιουργία προϊόντων κατάλληλων για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας της οικογένειάς σας.

Τήρηση ενός ημερολογίου για την υγεία του δέρματος Τι είναι η ατοπική δερματίτιδα Πώς να αντιμετωπίσω το έκζεμα στο πρόσωπό μου; 

Βάζοντας κρέμα για έκζεμα στα χέρια

Περιποίηση Προσώπου

Οι άριστες ενυδατικές και αναπλαστικές της ιδιότητες προσδίδουν στην προβιταμίνη Β5 πρωταρχικό ρόλο στο καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος.

 

Περιποίηση Προσώπου

Ξηροφθαλμία

Η ξηροφθαλμία μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους.  Το Bepanthene® Eye Drops βοηθάει στην θεραπεία των συμπτωμάτων της ξηροφθαλμίας.

 

Γυναικείο μάτι

Με περισσότερα από 75 χρόνια εξειδίκευση στη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Bepanthol® αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα brands για την περιποίηση του δέρματος. Αποστολή της Bepanthol® είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα ποιοτικά προϊόντα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που είναι κατάλληλα και το ευαίσθητο δέρμα.