Η «από μέσα προς τα έξω» προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας

Η φροντίδα της επιδερμίδας, ιδιαίτερα της επιδερμίδας με προδιάθεση για εκδήλωση ξηρότητας, απαιτεί σωστή προσέγγιση και καλή γνώση γύρω από το θέμα.

Μόνο η προσέγγιση «από μέσα προς τα έξω» στην περιποίηση της επιδερμίδας μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση και ενυδάτωση μακράς διάρκειας.

Η σειρά Bepanthol® Derma, χάρη στο ειδικό σύμπλεγμα επανόρθωσης Repair Complex ενεργεί στη βασική αιτία της ξηροδερμίας «από μέσα προς τα έξω» Δείτε το video

Επανόρθωση βαθιά μέσα στο δέρμα 

Με τη χρήση ενός ειδικού συνδυασμού επιλεγμένων συστατικών, που συστήνονται από ειδικούς του δέρματος, τα προϊόντα για τη φροντίδα του ξηρού δέρματος Bepanthol® Derma ενεργούν βαθιά μέσα στο δέρμα και προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα της ξηροδερμίας, αποκαθιστώντας τη φυσική διεργασία ανάπλασης του δέρματος.

Η δράση βαθιά μέσα στο δέρμα και η χρήση συστατικών όπως η δεξπανθενόλη επιτρέπουν στα προϊόντα Bepanthol® Derma να αντιμετωπίσουν τη βασική αιτία της ξηροδερμίας – τη διαταραγμένη επιδερμική διαφοροποίηση– και να την αντιμετωπίσουν, καθιστώντας δυνατή τη διατήρηση της υγιούς επιδερμίδας μέσα και έξω.

Χαμογελαστές γυναίκες

Η διαφορά μεταξύ των προσεγγίσεων «από μέσα προς τα έξω» και «από έξω προς τα μέσα» στη φροντίδα της επιδερμίδας

Με τη χρήση της προσέγγισης «από έξω προς τα μέσα» στη φροντίδα της επιδερμίδας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μόνο ορισμένες από τις εκδηλώσεις της ξηροδερμίας – κυρίως την έλλειψη ενυδάτωσης στην επιδερμίδα και τον κνησμό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για να απαλλαγούμε από το πρόβλημα, διότι η βασική αιτία της ξηροδερμίας, που κρύβεται βαθύτερα στο δέρμα, θα οδηγήσει σε γρήγορη επανεμφάνισή της.

Μια εναλλακτική πρόταση είναι η προσέγγιση «από μέσα προς τα έξω». Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να ενεργήσουμε σε όλα τα  στάδια της ξηροδερμίας – τόσο στα βαθύτερα, όπως η διαταραγμένη διαφοροποίηση των επιδερμικών κυττάρων, η φλεγμονή και η απώλεια υγρασίας του δέρματος, όσο και σε εκείνα που σχετίζονται με την επιφάνεια του δέρματος – όπως το ξεφλούδισμα και ο κνησμός.

Γυναίκα που εφαρμόζει κρέμα προσώπου Bepanthol® Derma

Είναι σημαντικό ότι μόνο μια τέτοια ολοκληρωμένη προσέγγιση σας επιτρέπει να σπάσετε τον κύκλο της ξηροδερμίας3 και να απαλλαγείτε από τη συνεχή υποτροπή των συμπτωμάτων που αλληλοτροφοδοτούνται.

Με αυτόν τον τρόπο, η προσέγγιση «από μέσα προς τα έξω», βάσει της οποίας είναι σχεδιασμένη η σειρά Bepanthol® Derma, επιτρέπει την ολοκληρωμένη αποκατάσταση του ξηρού δέρματος και την επαναφορά της άνεσης στο  δέρμα – και ως αποτέλεσμα, τη διατήρηση της υγείας του «μέσα και έξω»!

Με περισσότερα από 75 χρόνια εξειδίκευση στη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Bepanthol® αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα brands για την περιποίηση του δέρματος. Αποστολή της Bepanthol® είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα ποιοτικά προϊόντα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που είναι κατάλληλα και το ευαίσθητο δέρμα.