Η ιστορία της Bepanthol®

Η μάρκα Bepanthol® δημιουργήθηκε το 1944 κι ηγείται από την Bayer από το 2005 έως και σήμερα. Έχουμε δεσμευτεί να αναπτύξουμε ένα ευρύ φάσμα πρωτοποριακών και αποτελεσματικών προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας.9 Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο πλησιέστερο φαρμακείο σας καθώς επίσης και στα περισσότερα Hondos Center και στα καταστήματα Care Lab στα ATTICA.

Γυναίκα που κάθεται

Το βασικό συστατικό μας: η προβιταμίνη Β5

Με τα χρόνια, οι επιστήμονές μας έχουν αξιοποιήσει τη θεραπευτική δύναμη της δεξπανθενόλης, γνωστή και ως προβιταμίνη Β5, την οποία χρησιμοποιούμε σε όλα τα προϊόντα μας. Αυτή η «βιταμίνη του δέρματος», βοηθά στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας και συμμετέχει σε πολλές από τις μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού.

Σε κυτταρικό επίπεδο, η προβιταμίνη Β5 μετατρέπεται ταχέως σε παντοθενικό οξύ, το οποίο παίζει βασικό ρόλο στη σύνθεση του συνενζύμου Α. Στη συνέχεια, το συνένζυμο τροφοδοτεί τη διεργασία επιδιόρθωσης των κυττάρων, προάγοντας την αναγέννηση στο επιθήλιο του δέρματος. Επιπροσθέτως, η προβιταμίνη Β5:

  • Υποστηρίζει την παραγωγή λιπιδίων στο δέρμα
  • Επιταχύνει την ανάπτυξη των ιστών
  • Ανακουφίζει από τη φλεγμονή
  • Επουλώνει επιφανειακούς τραυματισμούς του δέρματος και του βλεννογόνου
  • Αυξάνει την διατήρηση της υγρασίας του δέρματος

Συνοπτικά, η προβιταμίνη Β5 υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος και συμβάλλει ήπια στη φυσική αποκατάσταση της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή, λεία και ενυδατωμένη.1-9

Η σειρά Bepanthol®

Στη Bepanthol® δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε φιλικές για το δέρμα και αποτελεσματικές συνθέσεις . Γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε στενά με δερματολόγους και χάρη στη μακρά εμπειρία τους, διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η σειρά Bepanthol® δεν καλύπτει μόνο τις δικές σας ανάγκες αλλά και τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Οι διαφορετικές συνθέσεις που έχουμε αναπτύξει ενδείκνυνται για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος, την προστασία από τον ήλιο, την υποστήριξη της ανάπλασης του δέρματος, τη φροντίδα του δέρματος που είναι ευαίσθητο σε ερεθισμούς, τη φροντίδα της βρεφικής επιδερμίδας και την ατοπική δερματίτιδα.

LGR No

Βιβλιογραφία

Με περισσότερα από 75 χρόνια εξειδίκευση στη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Bepanthol® αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα brands για την περιποίηση του δέρματος. Αποστολή της Bepanthol® είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα ποιοτικά προϊόντα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που είναι κατάλληλα και το ευαίσθητο δέρμα.