Συγκάματα στα μωρά

  Μωρό που κλαίει ενώ του αλλάζουν την πάνα

  Συμπτώματα1

  • Ερυθρότητα, αλλοιώσεις, οίδημα ή κηλίδες στους γλουτούς, τους μηρούς και τα γεννητικά όργανα του μωρού σας.
  • Το εξάνθημα μπορεί να είναι ζεστό στο άγγιγμα.
  • Η συμπεριφορά του μωρού σας μπορεί να παρουσιάζει εναλλαγές: μπορεί να κλαίει στο άγγιγμα ή το πλύσιμο και να ξυπνάει συχνά τη νύχτα λόγω δυσφορίας.

  LGR No

  Βιβλιογραφία

  Μωρό που κάνει μπάνιο

  Προστασία 2

  Η προστασία και η πρόληψη είναι πολύ παρόμοιες όταν πρόκειται για το σύγκαμα από πάνα: και στις δύο περιπτώσεις, συνιστάται η εφαρμογή μερικών απλών συστάσεων για την υγιεινή, όπως η αλλαγή της πάνας του μωρού σας όταν είναι λερωμένη, τα μικρά διαλλείματα από την πάνα, και η χρήση ήπιων προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Η τακτική χρήση ενός προϊόντος κατά του συγκάματος από πάνα, όπως το Bepanthol® Baby Balm, θα βοηθήσει το μωρό σας να αναρρώσει από τον ερεθισμό.

  LGR No

  Βιβλιογραφία

  Ξαπλωμένο μωρό

  Πρόληψη 4 

  • Αλλάξτε την πάνα του παιδιού σας πέντε έως επτά φορές την ημέρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό μέγεθος πάνας. Εάν είναι πολύ σφιχτή, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Δοκιμάστε την πάνα με το δάχτυλό σας: πρέπει να χωράει ανάμεσα στο δέρμα και την πάνα.
  • Είναι σημαντικό το δέρμα του να είναι πάντα καθαρό, αλλά δεν συνιστάται το καθημερινό μπάνιο, καθώς αφυδατώνει το δέρμα.
  • Χρησιμοποιείτε καθαρό, χλιαρό νερό όταν πλένετε το μωρό σας. Το σαπούνι μπορεί να ερεθίσει το δέρμα.
  • Αποφύγετε τα αρωματισμένα προϊόντα περιποίησης ή τα μαντηλάκια.
  • Χρησιμοποιήστε Bepanthol® Baby Balm σε κάθε αλλαγή πάνας για προστασία από το σύγκαμα.

  Το Bepanthol® Baby Balm προσφέρει διπλή προστασία από τα συγκάματα: δημιουργεί μια διάφανη ασπίδα προστασίας στην επιφάνεια της επιδερμίδας που προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιβαρύνσεις ενώ επιτρέπει στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού να αναπνέει, και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος χάρη στην προβιταμίνη B5 που περιέχει. Παράλληλα το ενυδατώνει αποτελεσματικά, αυξάνοντας έτσι την άμυνα του δέρματος κατά του συγκάματος5-10. Η ειδική σύνθεσή του και η απουσία συντηρητικών, χρωστικών και αρώματος καθιστούν το Bepanthol® Baby Balm κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας11-12. Είναι φιλικό ακόμη και για το εύθραυστο δέρμα των πρόωρων νεογνών5, 13-14.

  LGR No

  Βιβλιογραφία

  Με περισσότερα από 75 χρόνια εξειδίκευση στη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Bepanthol® αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα brands για την περιποίηση του δέρματος. Αποστολή της Bepanthol® είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα ποιοτικά προϊόντα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που είναι κατάλληλα και το ευαίσθητο δέρμα.