Βάζοντας κρέμα για έκζεμα στα χέρια

Έκζεμα και Ατοπική Δερματίτιδα

Μπορεί το άγχος να προκαλέσει ατοπική δερματίτιδα;

Εάν εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας έχετε ήδη εκδηλώσει ατοπική δερματίτιδα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ψυχολογικοί παράγοντες μπορούν να την επιδεινώσουν1, προκαλώντας εξάρσεις της πάθησης που συνοδεύονται από έντονο κνησμό.

Μάθε περισσότερα

Ατοπική Δερματίτιδα ή Εκζεμα

Το δέρμα των μωρών είναι πιο ευαίσθητο στις περιβαλλοντικές συνθήκες από το δέρμα των ενηλίκων. Η ατοπική δερματίτιδα μπορεί να ξεκινήσει τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του μωρού σας με κύριο σύμπτωμα την ξηροδερμία.

Μάθε περισσότερα

Τήρηση ενός ημερολογίου για την υγεία του δέρματος

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επιδεινώσουν την κατάσταση του δέρματος, η τήρηση ενός ημερολογίου δέρματος μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις αιτίες που επηρεάζουν εσάς και το δέρμα σας.

Μάθε περισσότερα

Τι είναι η ατοπική δερματίτιδα

Η ατοπική δερματίτιδα μπορεί να επηρεάσει ανθρώπους κάθε ηλικίας. Μπορεί να είναι ενοχλητική και σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις ακόμη και επώδυνη.

Μάθε περισσότερα

Πώς να αντιμετωπίσω το έκζεμα στο πρόσωπό μου;

Η Ατοπική Δερματίτιδα είναι πιο συνηθισμένη σε περιοχές με λεπτό επιδερμικό φραγμό (δηλαδή περιοχές με πιο λεπτό, άρα, πιο ευάλωτο δέρμα) και γι’ αυτό πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από έκζεμα στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Μάθε περισσότερα

Με περισσότερα από 70 χρόνια εξειδίκευση στη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Bepanthol® αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα brands για την περιποίηση του δέρματος. Αποστολή της Bepanthol® είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα ποιοτικά προϊόντα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα.