Το δέρμα μας

Ξηρό, σκασμένο και «άγριο» δέρμα

Στη Bepanthol® έχουμε αναπτύξει επιστημονικά ελεγμένες συνθέσεις, για να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας στο ξηρό, σκασμένο και «άγριο» δέρμα.

Ξηρά και σκασμένα χέρια

Πλένουμε τα χέρια μας - Φροντίζουμε το δέρμα μας

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το συχνό και επιμελές πλύσιμο των χεριών είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ατομικής και κοινωνικής προστασίας από τη γρίπη και τους μεταδοτικούς ιούς

Καθαρά χέρια

Μάθετε για τα ελαφρά εγκαύματα ή εγκαύματα πρώτου βαθμού

Τα ελαφρά εγκαύματα, που συνήθως ονομάζονται εγκαύματα πρώτου βαθμού, μπορούν συχνά να συμβούν στο σπίτι αλλά και εκτός σπιτιού. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, από τα ατυχήματα στην κουζίνα μέχρι το καυτό νερό στο μπάνιο αλλά συχνά και από τον ήλιο.

Γυναίκα μαυρισμένη από τον ήλιο

Η δομή του δέρματός σου

Δεν θα ήμασταν αυτοί που είμαστε χωρίς το δέρμα μας. Μας προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες και μας βοηθά να ερχόμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάμε

Παππούς και εγγονός κρατάνε χέρια

Ήλιος, δέρμα και φωτοευαισθησία

Το δέρμα μας εξελικτικά έχει προικιστεί με πολλαπλούς μηχανισμούς άμυνας. Είναι ένα δραστήριο ανοσολογικό όργανο με πολύ ανεπτυγμένη φυσική και επίκτητη ανοσία.

Παππούς και εγγονός κρατάνε χέρια

Με περισσότερα από 75 χρόνια εξειδίκευση στη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Bepanthol® αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα brands για την περιποίηση του δέρματος. Αποστολή της Bepanthol® είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα ποιοτικά προϊόντα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που είναι κατάλληλα και το ευαίσθητο δέρμα.