Το δέρμα μας

Ξηρά και σκασμένα χέρια

Ξηρό, σκασμένο και «άγριο» δέρμα

Στη Bepanthol® έχουμε αναπτύξει επιστημονικά ελεγμένες φόρμουλες, για να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας στο ξηρό, σκασμένο και «άγριο» δέρμα.

Καθαρά χέρια

Πλένουμε τα χέρια μας - Φροντίζουμε το δέρμα μας

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο οργανισμό Υγείας το συχνό και επιμελές πλύσιμο των χεριών είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ατομικής και κοινωνικής προστασίας από τη γρίπη και τους μεταδοτικούς ιούς

Γυναίκα μαυρισμένη από τον ήλιο

Μάθετε για τα ελαφρά εγκαύματα ή εγκαύματα πρώτου βαθμού

Τα ελαφρά εγκαύματα, που συνήθως ονομάζονται εγκαύματα πρώτου βαθμού, μπορούν συχνά να συμβούν στο σπίτι αλλά και εκτός σπιτιού. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, από τα ατυχήματα στην κουζίνα μέχρι το καυτό νερό στο μπάνιο αλλά συχνά και από τον ήλιο.

Παππούς και εγγονός κρατάνε χέρια

Η δομή του δέρματος σου

Δεν θα ήμασταν αυτοί που είμαστε χωρίς το δέρμα μας. Μας προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες και μας βοηθά να ερχόμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάμε

Παππούς και εγγονός κρατάνε χέρια

Ήλιος, δέρμα και φωτοευαισθησία

Το δέρμα μας εξελικτικά έχει προικιστεί με πολλαπλούς μηχανισμούς άμυνας. Είναι ένα δραστήριο ανοσολογικό όργανο με πολύ ανεπτυγμένη φυσική και επίκτητη ανοσία.

Με περισσότερα από 75 χρόνια εξειδίκευση στη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας, η Bepanthol® αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα brands για την περιποίηση του δέρματος. Αποστολή της Bepanthol® είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα ποιοτικά προϊόντα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα.